Ücretsiz İkas E-Ticaret Altyapısı

Sosyal medyada Etkileyici Bir Vitrin Oluşturun!

Marka kimliğinizi yeniden oluşturun ya da geliştirin! Webmooy Ads Ekibi ile işletmenizin ulaşabileceği sınırları keşfedin!

Sizi ArayalımHemen Teklif Al!
Image link
Rakip ve Sektör Analizi
Rakip ve Sektör Analizi
Sosyal medya platformundaki profilinizi yönetirken, her zaman profesyonel bir bakış kullanılır. Günden güne paylaşılacak tüm içeriklerin görselleri, video materyalleri ve metinleri hazırlanır. Paylaşımlar belirlenen plan çerçevesinde gerçekleşir. Aylık planlar sizlere raporlanır, ay sonlarında planlı profil yönetiminin analitik sonuçları raporlar halinde sizinle paylaşılır.
Markanızın İmzası
Markanızın İmzası
Sosyal medya platformundaki profilinizi yönetirken, her zaman profesyonel bir bakış kullanılır. Günden güne paylaşılacak tüm içeriklerin görselleri, video materyalleri ve metinleri hazırlanır. Paylaşımlar belirlenen plan çerçevesinde gerçekleşir. Aylık planlar sizlere raporlanır, ay sonlarında planlı profil yönetiminin analitik sonuçları raporlar halinde sizinle paylaşılır.
Marka İtibarının Sağlamlaştırılması
Marka İtibarının Sağlamlaştırılması
Markanızın sosyal medya profili, yüksek takipçili, prosfesyonel görünümlü, fark edilebilir, görünürlüğü ve etkinliği yüksek bir görünüme sahip olmalıdır. Bu, çalışkan bir sosyal medya yönetimi ekibi gerektirir!
High Speed Services
Optimized for performance.
Secure payments
Top brands use Essentials.
Advanced Options
Powerful features included.
Easy to customize
Simple and fast to use.
Monthly Top seller
Best selling item on envato.
Elite author
More than 8 years on envato.
30'dan fazla Marka Sosyal Medya Yönetiminde Webmooy'a Güveniyor!
sncf
vinci
total
eiffage

Sıkça Sorulan Sorular

Sorunuz burada yok ise üzülmeyin, Webmooy ekibi 7/24 sorularınızı cevaplamaya hazır!

Web 2.0 algoritmasının kullanıcılara ve mühendislere sunulması ile birlikte, internet üzerinden bilgi paylaşım alışkanlıkları tamamen değiştir. Sosyal medya denilen kavramın doğuşu, Web 2.0 algoritmasının yaygınlaşması ile aynı döneme denk gelmektedir. Sosyal medya, anlık ve karşılıklı veri aktarımı ve bilgi paylaşımının sağlanabildiği bir sistemi sağlamaktadır. Sosyal medya üzerinden bilgi ve veri paylaşımının artması, farklı sektörlerin de sosyal medya üzerinden yeniden dönüşmesine sebep olmuştur. Gazetecilik sektörü, eğlence sektörü, reklamcılık sektörü ve daha pek çok sektör, sosyal medyanın gelişimi ile birlikte yeni kimlikler kazanmıştır. Günümüzde kullanılan en popüler sosyal medya platformları Instagram, Facebook ve Twitter olarak sıralanabilir.

Sosyal medya yönetimi, başta kurumsal sosyal medya profilleri olmak üzere, sosyal medyada etki uyandırmak isteyen tüm kullanıcı hesaplarının ihtiyaç duyduğu bir hizmettir. Sosyal medya yönetimi sayesinde, söz konusu sosyal medya platformundaki profilin nasıl prestij kazabileceği, nasıl etki alanını büyütebileceği ve nasıl bu büyümeyi kendi ticari amaçları doğrultusunda kullanabileceği konusunda analizler yapılır. Bu analizler sonucunda yeni stratejiler proaktif olarak belirlenir ve uygulanır. Bu sayede hem finansal açıdan hem de prestij açısından gerekli noktaya ulaşmak mümkün hale gelir. Farklı sosyal medya platformlarındaki farklı araçlar ve Business hesapları kullanılarak sosyal medya yönetimine başlanabilir. Tecrübe ve yüksek bilgi oranı sayesinde, Webmooy, sosyal medya yönetimi işlemini çok sayıda platform için gerçekleştirmektedir. Ticari prestij, web sitesi trafik artışı, müşterilerle iyi ilişkiler kurma ve reklam yönetimi gibi farklı açıları aynı anda optimize eden Webmooy, sosyal medyanın en efektif şekilde kullanılmasını sağlar.

Sosyal medya hesap yönetimi, herhangi bir sosyal medya platformu içerisindeki profilinizin etki alanının genişlemesini sağlayacak olan bir stratejiler bütünüdür. Sosyal medya hesap yönetimi sayesinde, hesapların takipçi sayısında artış gerçekleşmesi, gönderilerin aldığı etkileşimin yüzdelik olarak artması, paylaşılan linklere tıklayan kişi sayısında artış gözlemlenmesi ve ilgili site trafiğinde de artış yaşanması amaçlanır.

Web 2.0 algoritmasının hızlı bir şekilde gelişmesi ile birlikte sosyal medya platformlarının sayısı hızlı bir şekilde arttı. Günümüzde en çok kullanılan sosyal medya platformlarının Instagram, Twitter ve Facebook olduğunu söylemek mümkün. Daha saygın, prestijli, aktif, modern ve canlı bir firma ya da şirket profilini tüketicilerin gözünde oluşturabilmek adına, bu üç platformun tümünde hesabınız olması önemlidir. Bu hesapların kaydadeğer ölçüde saygın hale gelmesi ve sizin iş trafiğinize katkıda bulunması için ise sosyal medya hesap yönetimi hizmeti almanız gerekir. Webmooy, bu alanda farklı değişkenleri aynı anda hesaplayarak ve gelişmiş bazı sosyal medya analiz araçları kullanarak hizmet vermektedir.

Sosyal medya, diğer geleneksel reklam kanallarından farklı olarak, müşteri ya da hizmet alanlar ile direkt iletişimin kurulabildiği bir bağlamdır. Bundan dolayı bu bağlam içerisinde müşteri ile kurulan dolaylı ya da direkt her diyalog, sanılandan çok daha hızlı bir şekilde marka prestijini, güvenilirliğini ve kalitesini etkiler. Sosyal medya üzerinden müşteri ilişkileri dolaylı ve dolaysız olmak üzere iki farklı şekilde kurulur. Dolaylı iletişim, sosyal medya platformları üzerinden yapılan gönderi paylaşımları ve hikaye paylaşımları aracılığı ile gerçekleşen iletişimdir. Bu gönderilerinizde müşterilerinize verdiğiniz örtük ya da açık tüm mesajlar önemlidir. Dolaysız iletişim, müşterilerinizin sosyal medya platformlarından size ulaşması sonucunda onlarla kurduğunuz direkt iletişimdir. Bu iletişimde sürekli çözümcü, ulaşılabilir ve saygın olmak, marka prestijini doğrudan etkiler.

Sosyal medya, günümüzde yalnızca bireysel kullanıcılar tarafından değil, aynı zamanda kurumsal firmalar ve tüzel kişilikler tarafından da kullanılan platformlar bütünüdür. Sosyal medya platformlarının çok sayıda birey tarafından kullanılması, haberleşme ve veri akışı açısından olduğu kadar, reklam paylaşımı yapmak açısından da yararlı hale gelmiştir. Sosyal medya analizi, kullanılan sosyal medya hesabının, söz konusu sosyal medya platformu içerisinde etki gücü daha yüksek bir noktaya erişmesi, daha çok takipçiye sahip olması, daha çok etkileşim alan gönderilere sahip olması gibi amaçlar doğrultusunda yapılan bir analizler bütünüdür. Bu analizler bütününe uygun olarak, birtakım optimizasyonlar zinciri sosyal medya hesabı için uygulanır. Bu sayede hesabın dilenen noktaya erişmesi sağlanır.

Herhangi bir firmanın, hedef kitlesinin büyük bir çoğunluğu tarafından seçkin, iyi, başarılı ve avantajlı olarak görülmesi oldukça önemlidir. Geçmişte itibar yönetiminin gerçekleştiği alan geleneksel yayın organlarıydı. Bugün ise sosyal medya platformlarındaki işletme hesapları aracılığı ile itibar yönetimi gerçekleştiriliyor. İtibar yönetimi ile kişilerin marka hakkındaki düşünceleri şekillendirilmeye çalışılıyor. İtibar yönetiminde dikkat edilmesi gereken oldukça önemli bir husus bulunmaktadır. Doğru bir itibar yönetimi gerçekleştirebilmek adına, söz konusu firmanın ürün ya da hizmetlerine önem verdiği kadar, toplumda hassasiyet yaratan konu ve olaylarla ilgili de paylaşım gerçekleştirmesi, yüksek takipçi sayısına sahip olması ve düzenli gönderi paylaşması gerekir. Bu sayede markanın prestijli, aktif, genç ve dinamik görüntüsü güçlenir. Tüketici ile marka arasında duygusal bir işbirliği sağlanır

Sosyal medya platformları kullanılarak tercih edilen reklam modelleri, internet sitenize trafik çekmek konusunda size yardımcı olabilir. Twitter, Facebook ve Instagram gibi popüler sosyal medya platformlarında, websitesine trafik sağlamak ve paylaşılan linke tıklama sayısını arttırmak amacıyla geliştirilen reklam modelleri bulunmaktadır. Bu reklam modellerini tercih etmek, gönderilerde websitesinin de linkine yer vermek, sıklıkla kullanıcıyı websiteyi merak etmesi için teşvik etmek, sosyal medya üzerinden internet sitesine trafik çekmek için geçerli yöntemlerdir. Bütün bunların makul bir seviyede gerçekleşmesi ve kullanıcıların gözünde antipati kazanmaması gerekir. Semroot, sosyal medya üzerinden internet sitesine trafik çekmek konusunda gelişmiş yöntemler kullanır ve işlem yapmadan önce mutlaka tüketici psikolojisini yorumlar.

SEO’yu doğrudan ve dolaylı olarak etkileyen pek çok faktör bulunmaktadır. Google arama robotları, SEO algoritmasını çözmeye çalışırken, öncelikle Google arama robotlarının internet üzerinde bulunan her şeyi taramayı tercih ettiğini unutmamak gerekiyor. Sosyal medya platformları da, şirketinize dair internet üzerinde bulunan bir veridir. Bu veri Google arama robotları tarafından mutlaka taranmaktadır. Yüksek etkileşim alan, uzun süredir var olan ve düzenli bir şekilde paylaşımlar gerçekleştiren bir sosyal medya hesabı, şirketinizin websitesinin de Google gözündeki güvenilirliğini arttıracaktır. Ayrıca sosyal medya platformu ile websiteniz arasında gerçekleşen link verme çalışmaları da bu bağlantını gücünü arttıracaktır. Kısacası sosyal medya yönetimi elbette SEO üzerinde etkilidir ve bu etki oldukça olumludur. Üstelik bütün bunlar, yalnızca Google için değil, aynı zamanda popüler olarak kullanılan diğer tüm arama motorları için de geçerlidir.

Webmooy, sosyal medya yönetimi alanında aktif olarak hizmet veren bir ajans olarak, tüm ve bilgi tecrübesini projeniz/şirketiniz/işletmeniz için kullanır. Yüksek kaliteli algoritmalara sahip olan SEO ve sosyal medya araçları ile çalışan SEO, işletme hesabını kullanan kişilerin gerçekleştiremeyeceği detaylı analizleri gerçekleştirir. Bu sayede Webmooy tarafından hazırlanan analiz raporları ve stratejiler, en yüksek verimi almak üzerine şekillendirilir. Sosyal medya yönetimi hem reklam paylaşım süreci, hem itibar yönetimi hem de müşteri ilişkileri konusunda belirleyicidir. Böyle önemli bir unsurda oldukça profesyonel olarak çalışan bir kurum ile işbirliği içerisinde olmak, şirket prestijini tehlikeye atmanızı engelleyebileceği gibi, özgün website trafiğinizi de zamanla arttıracaktır.